Estrada MAMINIM STOPAMA

Pink se nada da joj kći neće imati njenu ćud

Iako pjevačičina kći ima tek 14 mjeseci, Pink u njoj prepoznaje sebe i boji se da će postati delinkventica poput nje koja se već kao 13-godišnjakinja odala drogi

Pjevačica Pink plakala je kada je lani u lipnju rodila kćer jer se prestrašila da će malena biti poput nje. Taj je strah i dalje prati jer u maloj 14-mjesečnoj Willow prepoznaje svoj karakter.

'Zastrašuje me pomisao da će raditi iste stvari koje sam ja priređivala svojim roditeljima. Bojim se da mi se ne obije o glavu sve ružno što sam radila u mladosti. A Willow je definitivno naslijedila moj karakter. S djecom rado dijeli igračke, ali ponekad se zainati, ne da nikome ništa i agresivna je ako joj koje dijete želi što oduzeti. Lako plane poput mene', rekla je Pink za magazin Closer.

Pjevačica je već davno otvoreno pričala o svojim delinkventskim danima i trenucima kada se već kao 13-godišnjakinja odala drogi, uzimala ecstasy, met i heroin. Sada kada je postala majka, protrne od straha kada pomisli da bi to isto jednog dana možda moglo probati njeno dijete.


204135,169628,152869,143039
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više