TATA WINEHOUSE

'Dižem ruke od Amy'

13.05.2009 u 15:15

Bionic
Reading

Mitch Winehouse, otac popularne pjevačice Amy Winehouse, odlučio se distancirati od vlastite kćeri jer je, nakon što se odviknula od opijata, postala ovisna o alkoholu. Umorni Amyin otac više nema snage boriti se s tim

Britanska pjevačica Amy Winehouse u posljednje vrijeme zaista nema sreće.

Uz probleme na ljubavnom planu te katastrofalan nastup na nedavno održanom jazz festivalu, s Amy na kraj ne može ni vlastiti otac koji je odlučio posve dići ruke od svoje problematične kćeri.

Mitch Winehouse jako je zabrinut jer smatra da je Amy postala ovisna o alkoholu. Ispočetka joj je alkohol bio svojevrsni nadomjestak dok je bila na odvikavanju od droga, a sada je sve češće počela nekontrolirano piti.

'Bio sam tako sretan kad je bila na odvikavanju jer sam po prvi puta vidio Amy kako se odsrca smije i doista mi je djelovala kao da je napredovala. A sada je počela puno piti i ja više nemam snage proživljavati s njom sve ono što sam prolazio dok je bila na odvikavanju. Odlučio sam se distancirati od Amy! Kako bude, neka bude! To je njezin život, njezina odluka', otkriva Mitch.

Amy je ocu jako zahvalna što ju je poslao na odvikavanje. 'Zahvalila mi je puno puta što sam joj pomogao da se makne od droga, a ja sam joj rekao: Amy, ali ti si odlučila da želiš prestati – ja sam ti samo pomogao! Možeš to napraviti opet i prestati piti', izjavio je Mitch Winehouse.