SLIČITE LI JOJ?

Uskoro počinje snimanje filma o Lindsay Lohan

17.08.2012 u 20:48

Bionic
Reading

U najavi castinga na mrežnoj stranici Actors' Access traže se glumci i glumice koji sliče Lindsay Lohan i Jamesu Francu, u dobi od 13, 21, 30, 45 i 60 godina

Svestrani američki glumac i umjetnik James Franco režirat će poseban filmsko-umjetnički projekt o svojem i životu svoje dobre prijateljice, zločeste holivudske djevojke Lindsay Lohan, prenosi britanski Guardian.


U najavi castinga na mrežnoj stranici Actors' Access traže se glumci i glumice koji sliče Lindsay Lohan i Jamesu Francu, u dobi od 13, 21, 30, 45 i 60 godina, a oni koji prođu audiciju nastupit će u filmu o životu 'dviju holivudski zvijezda'.

Producenti projekta su Vince Jolivette i Miles Levy, Francovi partneri u njegovoj producentskoj tvrtki Rabbit Bandini.

Nakon što je nekoliko puta uhvaćena kako vozi pod utjecajem droge i alkohola te tri boravka u klinici za odvikavanje, a jednom i u zatvoru zbog kršenja uvjetne kazne i krađe ogrlice, Lohan, koja je trenutačno na uvjetnoj kazni, ove je godine odlučila 'okrenuti novo poglavlje' i odbaciti stare navike. Upravo snima film 'The Canyons', nezavisni triler Paula Schradera u kojemu igra s poznatim porno glumcem Jamesom Deenom. Prošle godine, 26-godišnja je glumica za list New York Post izjavila da su ona i Franco - s kojim je kratko radila na komediji 'Praznik' iz 2006., 'poput najboljih prijatelja'.

Franca (34) je proslavila uloga Harryja Osborna u trilogiji 'Spider-Man' Sama Raimija, a poznat je i po ulogama u biografskom filmu 'Milk' (2008.) te eksperimentalnom filmu 'Urlik' i drami '127 sati' iz 2010. Ujedno je i multimedijski umjetnik, objavio je zbirku kratkih priča te predaje na Sveučilištu u New Yorku.