tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+1
Pula
+7
Rijeka
-
Zadar
+3
Split
+7
Dubrovnik
+7

ANTONIJA MIŠURA

'Komplimenti mi gode, ali od ljepote žive manekenke'

Najljepša olimpijka, košarkašica Antonija Mišura naglašava da joj gode komplimenti na račun njezine ljepote te da njezin dečko nimalo nije ljubomoran na to, već da mu je sve simpatično

Datum objave:
17.8.2012 9:08

Zadnja izmjena:
17.8.2012 10:44

Vezane teme

Najljepša sportašica na Olimpijskim igrama, košarkašica Antonija Mišura, iako je u šestogodišnjoj vezi sa šibenskim košarkašem Markom Sandrićem, neprestano dobiva komplimente na račun svoje ljepote, ali kako kaže, ne želi biti samo lijepo lice, jer od ljepote žive manekenke. Njezin dečko na to nije ljubomoran, već mu je sve to simpatično.

Za 24 sata express objasnila je kako je zavoljela košarku. 'Zarazila me sestra. Sve je počelo u šibenskoj gradskoj četvrti Vidici, tamo sam odrasla. Tada mi je bilo deset godina, bila sam djevojčica ošišana na kratko, u širokim hlačama, i obožavala sport. Bavila sam se svim sportovima kao klinka; igrala sam odbojku za školu, ali koš mi je bio zanimljiviji', rekla je.

Zgodna plavuša, koja je upisala turistički menadžment u Šibeniku, baš kao i njezin dečko, kaže da bi se voljela okušati i u inozemstvu. 'Zašto ne, svi sportaši žele vidjeti gdje su protiv najboljih, a tamo je uvijek najjača konkurencija', kaže Antonija.

Iako joj se život tijekom Olimpijskih igara okrenuo za 180 stupnjeva, kaže da je sada sve isto kao i prije te da se osjeća odlično. 'Trebat će vremena da se sve slegne. Tek kad sam došla kući shvatila sam da sam bila dio nečeg velikoga', zaključila je skromno.
208502,208479,207344,205702

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr