DIVNA DJEVOJKA!

Vedranovi roditelji oduševljeni Frankom Batelić

17.08.2012 u 10:05

Bionic
Reading

Roditelji Vedrana Ćorluke upoznali su njegovu novu djevojku Franku Batelić kojom su oduševljeni te je smatraju divnom djevojkom koja nije sklona skandalima. Franka je tako viđena i na utakmici Hrvatska – Švicarska u društvu Vedranovog tate

Mlada pjevačica Franka Batelić pojavila se na prijateljskoj utakmici Hrvatske i Švicarke u kockastom dresu s brojem koji u reprezentaciji nosi Vedran Ćorluka te ga je, u društvu njegovog oca Josipa, vatreno bodrila s tribina.

Kako piše 24sata, Čarlijev tata 'pao' je na Franku: nakon što su ga iz petnih žila bodrili s tribina, Vedranov tata Josip stavio je ruku na Frankino rame te je srdačno pozdravio. Kako doznaje 24sata, Vedranov tata dosad se nije pojavljivao na fotografijama ni s jednom Vedranovom djevojkom, no Franku jednostavno obožava. Smatra je finom i pristojnom djevojkom koja nije sklona skandalima.

Nakon utakmice Franka se izgubila iz vidokruga, a tata i sin su otišli na piće. Navodno im se pjevačica kasnije pridružila. Sam Vedran je nedavno izjavio da on i Franka imaju nešto posebno, dok je Franka u medijima samo kratko rekla da je zaljubljena te da joj je lijepo.

Vedranovi roditelji, majka Anđa i tata Josip, već su upoznali jednu Vedranovu djevojku, Velikogoričanku Ivu Buzov, i to nakon samo nekoliko mjeseci veze. Prema pisanju 24sata, zajednički prijatelji kažu da se Iva nikako nije mogla uklopiti u Vedranovu obitelj. Premda je često dolazila kod njih, Vedranova majka Anđa ostala je suzdržana prema njoj.

Čarlijevim roditeljima nije se sviđao Ivin napadan stil odijevanja, a nisu odobravali ni to što su ona i Čarli često odlazili na narodnjake. Međutim, Vedran je bio ludo zaljubljen u Ivu, zajedno su živjeli u Londonu, a na ruku je čak tetovirao njezino ime te datum rođenja. Par je prekinuo nakon tri godine veze.

Za razliku od Ive, Čarlijevim se roditeljima Franka jako sviđa te im se čini kao divna djevojka.