OKRIVILA MEDIJE

Jodie Foster stala u obranu Kristen Stewart

16.08.2012 u 20:35

Bionic
Reading

Kao glumica s dugogodišnjim iskustvom, Jodie smatra da stanje nikada nije bilo gore te da vlada 'gladijatorski sport celebrity kulture'

Jodie Foster

Jodie Foster pružila je podršku Kristen Stewart jer smatra da je medijsko ludilo zbog njezine ljubavne afere prevršilo svaku mjeru. Zaštitnički stav Jodie Foster prema mlađoj kolegici nije iznenađujući s obzirom da su njih dvije glumile zajedno još 2002. u filmu 'Soba panike'. Kristen je tada bila još djevojčica.

Kao glumica s dugogodišnjim iskustvom, Jodie smatra da stanje nikada nije bilo gore te da vlada 'gladijatorski sport celebrity kulture'. Napominje kako se u njezino doba karijera gradila na posve drugačiji način – kroz disciplinu i snagu volje.

'Rekla sam prije, a i sad ću ponoviti: da sam ja mlada glumica danas, odustala bih prije nego bih i počela. Da sam morala odrastati u ovakvoj medijskoj kulturi, mislim da to emotivno ne bih mogla preživjeti', otkrila je Jodie u eseju koji je napisala za The Daily Beast.

Prisjetila se i svoje suradnje s Kristen iz 2002. godine te je napisala: 'Zavoljela sam tu djevojčicu.' Na koncu joj je udijelila i savjet poručivši joj da će ovo ludilo proći te da će izaći snažnija i pametnija iz svega toga, ali nažalost sa smanjenim povjerenjem u ljude.