NEVENA RENDELI:

Moj suprug ni ne zna da sam poznata

16.08.2012 u 11:52

Bionic
Reading

Voditeljica i urednica na HTV-u, rođena prije 31 godinu u Zagrebu, već šestu sezonu vodi emisiju 'Boje turizma', a iako je obišla najljepše plaže i mjesta, najradije se odmara u obiteljskoj kući u Pirovcu s godinu dana starijim suprugom Marijanom Brčuljem, poduzetnikom s kojim će uskoro proslaviti treću godišnjicu braka

U kratko intervjuu za Gloriju, Nevena Rendeli je otkrila kako više pravih galebova nema, a najdraže plaže su joj one na poluotoku Pelješcu te Mekićevica na Hvaru jer su puste.

'Malo tulumarenja, pa malo odmora uz knjigu na pustim plažama, a sve uz večeru sa svježom ribom', opisuje Nevena svoji idealni odmor dodajući kako se i njezine i suprugove želje uglavnom poklapaju, iako on nije sklon tulumarenju te više voli hlad.

Na pitanje čime ju je suprug Marijan Brčulj osvojio, Nevena je kazala: 'Staloženošću, mirom i racionalnošću – svime onime što ja nemam.' Nevena je rekla i kako su se prije tri godine vjenčali na Barbadosu, jer su odluku donijeli na licu mjesta, a nisu željeli ceremonije i goste.

Na pitanje kako se njezin suprug nosi s činjenicom da je u braku s poznatom osobom, Nevena je rekla: 'Ne muči ga to previše, dapače, mislim da ni ne zna da sam poznata.'

Nevena, koja kao svoje najveće mane navodi nestrpljivost, brzopletost i histeriju, kazala je kako joj je životni moto 'Preživi još danas pa će sve biti dobro'. A želja koju bi zatražila od zlatne ribice je da bude bogata, anonimna i da joj se za nekoliko godina opet javi.