'KRŠNI, LIPI I TOPLI LJUDI'

Rozga u pripijenoj haljinici zavela i Slavonce

15.08.2012 u 15:50

Bionic
Reading

'Hiperaktivna' Rozga besprijekoran izgled i odabir haljina zahvaljuje stilistima, a za vitku liniju bez opterećenja dijetama i kalorijama – genetici i roditeljima

Jelena Rozga prštala je energijom tijekom sinoćnjeg koncerta održanog u sklopu Rokova 2012 - proslave Dana grada u Virovitici. Pjevajući brojne svoje hitove, među kojima

su i; 'Bižuterija', 'Razmažena', 'Karantena', 'Sad il' nikad', 'Ona ili ja', 'Daj šta daš' – otplesala je dva sata programa i oduševila brojnu publiku. Prvi joj je to samostalni nastup u Virovitici u kojem je, očito svjesna svojih kvaliteta, kratkom, pripijenom haljinicom, seksualnošću, a potom sigurnošću, slobodom i šarmom s lakoćom osvajala auditorij. Koncert je završila poslije ponoći, nakon čega ju je publika željna daljnjeg druženja i pokojeg autograma u stopu pratila do terase obližnjeg kafića gdje se trebala naći s novinarima.

'Koncert je trajao više od dva sata i sve to vrijeme osjećala sam se prekrasno. Ni u jednom trenutku atmosfera nije pala i nitko sretniji od mene, premda mi je ovo šesti dan pjevanja za redom', kaže Rozga, objašnjavajući da je tako očitu energiju tijekom nastupa crpila iz reakcije publike. Koncerti su joj ujedno i najbolja 'vježba' jer time održava kondiciju, međutim, tajna je, tvrdi, u publici koja pjevajući 'odradi pola koncerta'.

'Hiperaktivna' Rozga za besprijekoran izgled i odabir haljina zahvaljuje stilistima, a za vitku liniju bez opterećenja dijetama i kalorijama – genetici i roditeljima. U posljednje vrijeme često je u Slavoniji pa je na Slavonce, priznat će u šaljivoj provokaciji, slaba jer su 'lipi i kršni dečki', a teško joj je odoljeti i slavonskoj kuhinji – kulenu, šunki i kolačima. Dalmatinci i Slavonci, smatra, dijele istu osobnost – topli su, veseli i za dobru zabavu uvijek spremni ljudi.