PLJUSKA

Pogledajte tučnjavu švedskog princa playboya

14.08.2012 u 13:50

Bionic
Reading

Švedski princ Carl-Philip potukao se ispred noćnog kluba u Cannesu

Princa playboya napala su u subotu oko tri sata trojica muškaraca ispred kluba Baoli u Cannesu. Huffington Post piše da napad nije bio isprovociran, a u videoisječku koji je snimio svjedok vidi se kako treći princ u liniji za švedski tron dobiva pljusku. Njegova djevojka, bivši model i zvijezda realityja Sofia Hellqvist, umiješala se kako bi ga zaštitila. Srećom, 33-godišnje visočanstvo nije pretrpjelo nikakve ozljede.

Prema napisima tabloida Examiner, švedski je dvor objavio izjavu u kojoj stoji da je princ Carl Philip bio žrtva napada nepoznate osobe dok je sa svojom pratnjom 11. kolovoza izlazio iz kluba u Cannesu. 'Princ se osjeća dobro s obzirom na okolnosti i nije zadobio nikakve ozljede.'

Jedini sin švedskog kralja i kraljice nije rijedak gost stranica tabloida, a pogotovo je zanimljiva njegova veza sa Sofijom Hellqvist koja je prije veze s njim bila poznata po poziranju u toplesu, sudjelovanju u reality showu 'Paradise Hotel' i ljubljenju s pornozvijezdom Jennom Jameson. Iako su kralj i kraljica javno prihvatili tu vezu, princ Carl Philip još uvijek mora slušati roditeljske kritike zbog svog razuzdanog života. Najnoviji incident sigurno neće puno pomoći njegovom javnom imidžu.

Evo snimke napada na princa Carla Philipa.