RASHIDA JONES:

'Travolta, priznaj da si gay'

14.08.2012 u 13:36

Bionic
Reading

Glumica Rashida Jones u javnost je istupila izjavom o Johnu Travolti i njegovoj mogućoj homoseksualnoj opredijeljenosti

Tridesetšestogodišnja glumica u intervjuu za jedan portal progovorila je o Johnu Travolti, tražeći od zvijezde na napokon 'izađe iz ormara' i svijetu prizna svoju seksualnu orijentaciju. Na početku spomenutog intervjua, razgovor s Rashidom je krenuo u smjeru priznanja o gay sklonostima sve popularnijeg pjevača Franka Oceana, za koje je javnost saznala netom nakon izlaska njegovog novog albuma, ranije ove godine.

'S priznanjima u javnost ne bi trebali izlaziti samo glazbenici. Što je s filmskim zvijezdama? Naprimjer, John Travolta. Kad će napokon priznati javnosti da je gay?', izjavila je Rashida

Za Johna Travoltu i njegove gay sklonosti se ranije počelo spekulirati. Proteklih godina Travolta se našao na meti medija, kada je u javnost procurila informacija o njegovoj vezi s pilotom koja traje punih šest godina. Osim navodne veze, muški maseri koje je navodno John Travolta redovno posjećivao u javnost su izašli s podatkom kako ih je zvijezda seksualno zlostavljala.

Zbog svega toga, Rashida naglašava kako bi John Travolta napokon trebao izaći u javnost s priznanjem, kao što su to učinili njegovi brojni zvjezdani kolege, poput Franka Oceana i Rickyja Martina

Ako John Travolta ikada 'izađe iz ormara', Rashida bi voljela da se to dogodi prije njegove smrti. 'Ljudi se previše brinu oko svojih karijera', rekla je Rashida. Travolta sve medijske napise o svojoj gay orijentaciji i dalje oštro demantira.