NA METI FANOVA

Kim pokušava kopirati Beyonce

13.08.2012 u 12:48

Bionic
Reading

Otkako se našla u vezi s reperom Kanyeom Westom, slavna Kardashianka pokušava se na svaki mogući način približiti Beyonce s kojom Kanyea veže dugogodišnje prijateljstvo i glazbena suradnja

Još tijekom zajedničke turneje Beyonceinog supruga Jay-Z-ja i Kanyea Westa naziva 'Watch The Throne' (prema istoimenom albumu) šuškalo se da Beyonce ne želi vidjeti blizu sebe slavnu starletu te da njihov odnos obilježava snažna netrpeljivost. Kim to toliko ne smeta, upravo naprotiv, pokušava na svaki mogući način pokazati svoje divljenje prema Beyonce

Tako je ovaj put Kim počastila svoje pratitelje na Twitteru serijom fotki na kojima neodoljivo podsjeća na slavnu Beyonce. Odjevena u crninu, Kim na prvi pogled neodoljivo podsjeća na Beyoncein outfit u videospotu za hit singl 'Countdown'. Na drugoj objavljenoj fotki u srebrnoj haljini koja dodatno naglašava njezine poznate obline krojem aludira na Beyonceine haljine koje je krase tijekom svjetske turneje.

Ova na prvi pogled 'slučajna' sličnost povukla je brojne rasprave među fanovima dviju zvijezdi koji su prokomentirali najnovije fotke Kim riječima da očajnički pokušava kopirati Beyonce.

'Pokušavaš li biti Beyonce? Ako pokušavaš, ne ide ti. Vas ste dvije neusporedive', komentar je jednog fana na najnovije slike slavne starlete.

Osim šuškanja koja su se pojavila na turneji njihovih muških polovica, na prošlogodišnjoj dodjeli BET awardsa Beyonce je od organizatora zatražila da sjedi tri mjesta dalje od Kim. Iako su u nekoliko navrata Kim i Beyonce viđene zajedno na jednom od zajedničkih koncerata Jay-Z-ja i Kanyea Westa, njihovo moguće prijateljstvo nije se realiziralo.

'Djevojke nikad nisu viđene u druženju. To je velika šteta zato što su Jay-Z i Kanye veliki prijatelji. Beyonce vidi Kim kao zvijezdu reality showa koja nije stvorila bogatstvo niti ima neke specijalne talente', izjavio je izvor blizak zvijezdama.