Estrada TULUM LANE GADŽA ČERMAK

Bivša Ćorlukina Lana tugu utapa partijanjem

  • Autor: tportal.hr
  • 13.8.2012 14:01:11
  • 13.8.2012 12:01:11

Iako je vjerojatno teško podnijela Vedranov izbor i činjenicu da se odlučio za Franku, a ne za nju, Lana Gadža Čermak tulumari na Zrću i liječi slomljeno srce

Lana Gadže Čermak koja se našla u ljubavnom trokutu s Vedranom Ćorlukom i Frankom Batelić, čini se, tugu utapa u ludim tulumima. Ovoga vikenda uživala je na Zrću, a fotografi su je snimili u društvu pjevačice Lane Klingor.

Nakon što su zajedno proveli nekoliko dana u Bolu na Braču, Lana je vjerovala kako je s Vedranom pronašla ljubavnu sreću, no on se ipak odlučio za Franku s kojom se intenzivno počeo družiti u Umagu.

Zgodna Lana ovoga je vikenda uživala u Aquariusu koji je uložio dodatne napore za organizaciju spektakularnih glazbenih priredbi povodom slavlja velike obljetnice, 20. rođendana kluba i 10 sezona ludih partyja na ljetnoj pozornici kluba Zrće.

U nastupima popularnih DJ-eva uživale su i pjevačica Lana Klingor, TV voditeljica Korana Gvozdić, manekenke Aleksandra Grdić, Maja Cvjetković i Ivana Ergić, stilisti Marko Grubnić i Neven Ciganović te glumac Janko Popović Volarić.
206006,204935,200197,208471
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više