KAD LJUBOMORA ZAVLADA

Maja Šuput i Mario Kovačević ponovno prekinuli

13.08.2012 u 12:34

Bionic
Reading

Nakon dva prekida i pomirenja prije gotovo dva mjeseca činilo se kako ljubav ponovno cvate između Maje Šuput i Marija Kovačevića. No njihova veza ponovno je u krizi, a prekid pred pomolom

Burna veza pjevačice Maje Šuput i vlasnika bara Hemingway dobila je nastavak. Nakon pomirenja u lipnju i zajedničkog ljetovanja, Maja i Mario navodno su ponovno na ratnoj nozi, a šuška se i o prekidu.

Naime, prema pisanju 24sata, Maja Šuput ne voli kad njezin dečko Mario poziva ljepotice na svoj gliser te se par zbog toga često svađao. A vlasnik lounge barova navodno je nekoliko dana prije viđen na Hvaru s nepoznatim ženama na svom gliseru na kojem je prije nekoliko tjedana ljetovala Maja.

Maja se pak nedavno zabavljala u dubrovačkom klubu Revelin s Ivom Majoli. Odjevena u kratku cvjetnu haljinicu Maja je plesala cijelu večer, a premda nije odavala takav dojam, kako piše 24sata, nije bila najbolje volje te je odbijala s prijateljicama razgovarati o Mariju.

Maja i Mario zajedno su bili tri godine, a nevolje u vezi započele su početkom ove godine, nakon povratka sa skijanja u Italiji. Mariju je tada, prema pisanju 24sata, zasmetalo što je Maja fotografije sa skijanja dala medijima.

Međutim, par se ubrzo pomirio, otputovao na Tajland, ali su se ubrzo posvađali i ponovno prekinuli nakon što su Kovačevića snimili na zagrebačkoj špici s plavokosom djevojkom. Maja se tada pak viđala s 25-godišnjim jedriličarem Tinom Miletićem.

Par se pomirio krajem lipnja, a sreća i ljubav su trajale sve donedavno, kada su se zbog ljubomore crni oblaci ponovno nadvili nad njihovu vezu.