SNOOP DOGG SE PONOVO RODIO

Ja sam reinkarnirani Bob Marley

12.08.2012 u 22:30

Bionic
Reading

Reper kaže da se na Jamajci ponovno rodio i zato je nužno da promijeni ime, dok se neki njegovi prijatelji šale da mu je netko smotao čudan džoint pa se preporodio

Novo ime dao mu je svećenik na Jamajci gdje je reper snimao dokumentarac 'Reincarnated'. Snoop Dogg (40) otada se predstavlja kao Snoop Lion i vjeruje da je on reinkarnacija Boba Marleya. Kaže da se na Jamajci ponovno rodio i zato je nužno da promijeni ime.

Reper je najavio da će na novom albumu, kojeg će također nazvati 'Reincarnated' eksperimentirati s reggae zvukom. Na festivalu u Szigetu izveo je jednu od pjesama s najavljenog albuma i publici se svidjelo što su čuli. Brojni obožavatelji već su prihvatili da je Snoop promijenio umjetničko ime pa su na koncertu imali transparente na kojima je pisalo 'Volimo te, Snoop Lion', 'Snoop Lion je najbolji' i slično.

'Ne znam kako će na promjenu umjetničkog imena reagirati roditelji s čijom djecom Snoopov sin igra nogomet, ali jednostavno će to morati prihvatiti', kaže 50 Cent koji je sa Snoopom surađivao na nekim pjesmama. Neki Snoopovi prijatelji šale se da mu je netko na Jamajci smotao čudan džoint pa se preporodio.