tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+2
Pula
+11
Rijeka
+14
Zadar
+6
Split
+12
Dubrovnik
+10

RIHANNA PROGOVORILA

Kad me Chris pretukao, izgubila sam najboljeg prijatelja

Snimajući prilog na rodnom Barbadosu, koji će biti prikazan u emisiji Oprah Winfrey: Novo poglavlje, Rihanna je otkrila kako je izgledala noć kada ju je bivši dečko Chris Brown pretukao

Datum objave:
12.8.2012 12:28

Zadnja izmjena:
12.8.2012 13:09

'Bilo je bolno i ponižavajuće. Izgubila sam najboljeg prijatelja', rekla je pjevačica voditeljici.

Posljednjih mjeseci nagađa se da je Rihanna, usprkos batinama, obnovila vezu s Brownom, a njezin odgovor produkcija skriva. Vidjet će se, kažu, u emisiji.

Voditeljica je emisiju posvećenu slavnoj pjevačici osmislila kao prikaz Rihanninog odrastanja, uspona i padova u njezinoj karijeri i razmišljanja o velikoj popularnosti koju je stekla kao mlada djevojka.

'Pijedestal koji donosi slava je zastrašujuć, nevjerojatno je koliko se na njemu možete osjećati usamljeno', rekla je Rihanna.

9023,11998,8934,205982

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr