tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+3
Pula
+13
Rijeka
+6
Zadar
+8
Split
+11
Dubrovnik
+11

BIJEG OD BUKE

Lijepa Antonija Mišura sprema se na odmor s dečkom

Lijepa košarkašica šibenskog Jollyja Antonija Mišura od povratka s Olimpijskih igara, gdje je nastupala za reprezentaciju Hrvatske, nema mira i jedva je dočela odmor na nepoznatom otoku

Datum objave:
11.8.2012 11:00

Zadnja izmjena:
11.8.2012 12:27

Vezane teme

Pozivi na fotografiranja, razne editorijale i intervjue, kaže, 'već joj pomalo idu na živce'. Kaže da se umorila od toga koliko je tražena.

'U početku mi je bilo simpatično, ali naporno mi je odgovarati na pitanja o mom izgledu, a ne o košarci, koju obožavam', kazala je za tportal lijepa Šibenčanka koja se u košarku zaljubila zbog svog najvećeg idola Dražena Petrovića.

'Od Dražena nema većeg. I takav se više nikada neće roditi', dodala je 24-godišnja Antonija koja je u društvu dečka Marka Sandrića odlučila na nekoliko dana 'pobjeći od svih'.

Na pitanje kada joj počinju pripreme u šibenskom klubu Jolly JBS, sa smiješkom je, dok se brodom vozila na otok nedaleko od Šibenika, rekla:

'U klub se moram javiti 20. kolovoza, ali tražit ću trenera barem još sedam dana odmora. Od sedmog mjeseca sam u treningu, imala sam svega sedam slobodnih dana i stvarno mi je potreban odmor. Valjda će me trener pustiti', rekla je Antonija koju ugovor za šibenski klub veže do ljeta 2013.

'Da, sljedećeg sam ljeta slobodna i želja mi je okušati se u nekoj drugoj sredini. Da mogu birati, izabrala bih atraktivne zemlje i lige kao što su Španjolska, Turska ili Italija.'

207344,207195,203980,203998

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr