tportal.hr

Zagreb
+19
Osijek
+19
Pula
+21
Rijeka
+22
Zadar
+17
Split
+19
Dubrovnik
+21

BIJEG OD BUKE

Lijepa Antonija Mišura sprema se na odmor s dečkom

Lijepa košarkašica šibenskog Jollyja Antonija Mišura od povratka s Olimpijskih igara, gdje je nastupala za reprezentaciju Hrvatske, nema mira i jedva je dočela odmor na nepoznatom otoku

Datum objave:
11.8.2012 11:00

Zadnja izmjena:
11.8.2012 12:27

Vezane teme

Pozivi na fotografiranja, razne editorijale i intervjue, kaže, 'već joj pomalo idu na živce'. Kaže da se umorila od toga koliko je tražena.

'U početku mi je bilo simpatično, ali naporno mi je odgovarati na pitanja o mom izgledu, a ne o košarci, koju obožavam', kazala je za tportal lijepa Šibenčanka koja se u košarku zaljubila zbog svog najvećeg idola Dražena Petrovića.

'Od Dražena nema većeg. I takav se više nikada neće roditi', dodala je 24-godišnja Antonija koja je u društvu dečka Marka Sandrića odlučila na nekoliko dana 'pobjeći od svih'.

Na pitanje kada joj počinju pripreme u šibenskom klubu Jolly JBS, sa smiješkom je, dok se brodom vozila na otok nedaleko od Šibenika, rekla:

'U klub se moram javiti 20. kolovoza, ali tražit ću trenera barem još sedam dana odmora. Od sedmog mjeseca sam u treningu, imala sam svega sedam slobodnih dana i stvarno mi je potreban odmor. Valjda će me trener pustiti', rekla je Antonija koju ugovor za šibenski klub veže do ljeta 2013.

'Da, sljedećeg sam ljeta slobodna i želja mi je okušati se u nekoj drugoj sredini. Da mogu birati, izabrala bih atraktivne zemlje i lige kao što su Španjolska, Turska ili Italija.'

207344,207195,203980,203998

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr