SPREMNA ZA BRAK

Katy Perry ozbiljno razmišlja o udaji

12.05.2009 u 20:00

Bionic
Reading

Katy Perry, 24-godišnja vlasnica velikih hitova 'I Kissed a Girl' i 'Hot N Cold', kaže da je spremna izgovoriti sudbonosno 'da'

Američka pjevačica koja se nedavno pomirila s bivšim dečkom Travisom McCoyjem u intervjuu za najnoviji broj magazina Cosmopolitan otkrila je da bi se željela uskoro udati.

'Nije da forsiram udaju, ali neki dan sam razmišljala i pomislila Je li možda sa mnom nešto nije u redu jer bih se voljela uskoro udati?. Za mene brak nije zajednički račun ili kupnja kuće, već pronalaženje idealnog partnera na kojeg uvijek možeš računati', rekla je Katy. Dodala je i da ima veliku podršku obitelji i prijatelja, koji je ujedno i čuvaju da ne krene krivim putem.

'Moja starija sestra Angela putuje sa mnom okolo i kontrolira me da mi slava ne bi udarila u glavu. Ona je razvila posebne načine buđenja za mene. Unese mi se u lice s čašom hladne vode i broji do tri. Ne zanima je na kojem sam mjestu top ljestvica ili koliko zarađujem. U svijetu showbusinessa morate uz sebe imati takve osobe koje će vam znati reći ne, jer ćete u protivnom završiti u klinici za odvikavanje', kaže Perry. Što o ideji bračnog života misli Katyn stari/novi dečko Travis, nije poznato.