NOVA LJUBAV

Gillian Anderson i David Duchovny su u vezi!

02.03.2017 u 15:19

Bionic
Reading

44-godišnja glumica navodno je i svoje dvoje djece dovela kod 52-godišnje zvijezde 'Kalifornikacije'

Iako zvuči predobro da bi bilo istinito, čini se da su nagađanja o novom ljubavnom paru ipak točna. Riječ je o Gillian Anderson i Davidu Duchovnyju, koji su se zajedno proslavili ulogama u seriji 'Dosje X'.

S obzirom na ludu kemiju FBI agenata, to nas ne bi ni začudilo, posebno ako uzmemo u obzir činjenicu da su oboje sami. Iako je prošao samo jedan dan otkako je medije preplavila vijest da je Gillian ostavila Marka Griffithsa nakon šest godina, već se nagađa uzrok tog prekida.

44-godišnja glumica navodno je i svoje dvoje djece dovela kod 52-godišnje zvijezde 'Kalifornikacije', piše Huffington post.

David Duchovny prošle se godine razveo od pet godina mlađe supruge, također glumice, Tee Leoni, a prije toga su bili razdvojeni nekoliko mjeseci nakon što je David pristao na liječenje od ovisnosti o seksu u jednom rehabilitacijskom centru. Nakon liječenja, par je djelovao bliže no ikada. Nakon što je završio s programom, pomirio se sa suprugom i obnovio bračne zavjete. No, tri godine kasnije u braku su se pojavili nerješivi problemi.