ULTIMATUM: VJENČANJE ILI PREKID

Jennifer Aniston definitivno ostavila Justina

10.08.2012 u 11:55

Bionic
Reading

Ako je vjerovati šuškanjima stranih medija, veza Jennifer Aniston i Justina Therouxa našla se u teškoj krizi iz koje će se teško moći izvući. Naime, naslovnica magazina Star donosi da je Jennifer ostavila Justina jer ju nije zaprosio i time je njihova ljubavna priča definitivno završila

Nakon što je dvije godine strpljivo čekala na romantičnu prosidbu svoga dečka Justina Therouxa, Jennifer Aniston je, kako donosi magazin Star, prekipjelo te je odlučila prekinuti vezu. Poslije romantične večere u restoranu Giorgio Baldi u Santa Monici Justin navodno nije pristao na Jenniferin ultimatum.

'Večera nije trajala jako dugo, a restoran su napustili iznenada, i to odvojeno. Kada su sjeli u automobil, Jennifer je lice prekrila rukama, kao da plače', otkrio je konobar restorana.

Magazinu Star izvor blizak paru otkrio je: 'Jennifer je Justinu rekla 'trebam ozbiljnu vezu s obavezom i trebam je sada', a Justin je na to, umjesto da klekne i obeća joj vječnu ljubav, samo ravnodušno slegnuo ramenima. Upravo je to bio trenutak kada je Jenn jednostavno shvatila da Justin nije za nju.'

Vidno pogođena takvim razvojem događaja, Jenn je navodno Justinu rekla da bi svatko trebao poći svojim putem, a Justin ju je zamolio za drugu priliku, no Jenn mu je nije željela pružiti, navodi magazin Star.

Tijekom cijele veze s Jenn, Justin je njegovao blisko prijateljstvo sa svojom bivšom djevojkom Heidi Bivens s kojom je bio u vezi 14 godina. S vremenom je njihovo prijateljstvo, navodno, postalo sve prisnije. 'Justin i Heidi su se čuli i razgovarali mjesecima, a da Jenn za to uopće nije znala, no postala je vrlo sumnjičava', kaže izvor blizak Jenn i Justinu.

Kako piše magazin Star, samo nekoliko dana prije prekida Jenn je postala toliko sumnjičava da je čak i angažirala nekoga da prati Justina po New Yorku dok je ona bila na putovanju. 'S Heidi se našao istoga dana kada je Jenn otputovala i činilo se da je Justin jedva dočekao da otputuje', kaže izvor.

Usprkos napisima u magazinu Star, internetska stranica Wonderwall pak navodi da ništa navedeno u tom magazinu nije istinito te da su iz povjerljivih izvora čuli da je sama Jennifer rekla da je cijela priča o prekidu izmišljena.