BLAKE JEDVA DA JE ŽIV

Tragična životna sudbina Amyinog bivšeg supruga

10.08.2012 u 10:17

Bionic
Reading

Blake Fielder-Civil, bivši muž rano preminule Amy Winehouse, duge se borio sa svojim demonima, no postavlja se pitanje koliko se snažno borio

Unatoč njegovoj samoinicijativi da krene na odvikavanje i inicijativi njegovih bližnjih, Blakeova ovisnost je ipak prevelika za takvo što.

Ranije ovog tjedna, Blake je hospitaliziran i trenutno se nalazi na aparatima koji ga drže na životu. Fielder-Civil je završio u bolnici samo dva tjedna nakon puštanja iz pritvora, pa se da zaključiti da je ponovno nastavio sa starim ovisničkim navikama.
Navodno je uzeo mješavinu alkohola i droga, probudivši se gušeći na krevetu djevojke Sarah Parin, također bivše ovisnice s kojom je bio na odvikavanju prije tri godine. Veza Blakea i Sarah donijela im je sada već jednogodišnjeg sina Jacka.

'Molim se da preživi, no isto se tako moram pripremiti na činjenicu da se nikada neće ni probuditi', izjavila je Sarah.

Otac preminule zvijezde Amy Winehouse također se dotaknuo rizičnog stanja u kojem se nalazi bivši Amyin muž. Na svom Twitter profilu zamolio je sve Amyine fanove da se mole za oporavak njezine ljubavi. 'Zapamtite da ga je Amy voljela, molite za njegov oporavak', napisao je Mitch Winehouse

Mitch se ovom objavom na svom Twitter profilu pokazao prilično velikodušnim, osobito kada svi znaju, kao i on sam, da je upravo Blake uništio Amyin život.
Blake se vjenčao s Amy 2007. godine, nakon što su se upoznali u lokalnom pubu u londonskoj četvrti Camden, no njihov brak je bio uništen zbog problema s ovisnošću.

Heroin ih je držao nerazdvojnima. Tijekom Amyinog života, mediji su objavljivali slike nje i Blakea u prilično nezahvalnom stanju.

Nakon njihove rastave, Amy je pokušala živjeti zdravijim životom, tragična je činjenica da joj je ta želja skoro i pošla za rukom.
Amy je okončala život prošle godine, uslijed otrovanja alkoholom.

Blake je osoba koja je svojim destruktivnim, sebičnim ponašanjem i velikim narkomanskim apetitima, vjeruje se, uništila i Amy.

Ovisnici poput Blake Fieldera-Civila trebaju svu potrebnu pomoć i podršku, no to je ponekad teško ostvarivo osobito zbog činjenice da si Blake sam ne želi pomoći. Put kojim je Blake odlučio krenuti vodi ga, čni se, svakim danom sve bliže smrti.