Estrada ŽIVE BAJKU

Pogledajte kako Severina uživa na Hvaru

  • Autor: Ž.S.
  • 17.8.2012 8:52:52
  • 9.8.2012 14:32:14

Ljetna idila Severine, Milana i malenog Aleksandra premještena je na Hvar, kamo su stigli svojom jahtom. Opušteni par prošetao je gradom i mamio poglede domaćih turista

Severina i njezina dva mušketira žive pravu bajku. Trenutna oaza za njihov ljetni odmor je Jelsa na Hvaru kamo su stigli jahtom.

Novopečena mama blistala je u bijeloj ljetnoj pamučnoj haljinici do koljena, a u bijeli body odjenula je i svog nasljednika, malog Aleksandra. Dok je silazila s jahte, odjenula je visoke platformice koje su definitivno hit ovoga ljeta, a kako je Seve uvijek u trendu, to ne propušta ni za običnu podnevnu šetnju s djetetom.

Brižni otac muku je mučio sa suncobranom kako malenom princu ne bi smetalo sunce, a nakon što mu je udovoljio, i dječje suze su stale.

Novopečena obitelj ostavlja vrlo skladan dojam, a kako bi u svakom trenu bili zajedno, Milan svoju dragu prati i na svaki njezin nastup. Nedavno je tako budnim okom iz prvog reda pratio koncert u Budvi, pa su mnogi primijetili kako je doslovce ne pušta iz vida.
204979,202605,207247,206340
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više