NIŠTA NIJE NEMOGUĆE

Kamo je Tom Cruise odveo Suri?

07.08.2012 u 09:29

Bionic
Reading

Otkako je Katie Holmes odlučila ostaviti supruga Toma Cruisea, slavni holivudski glumac trudi se provesti vrijeme s kćerkom Suri na njoj što zanimljiviji način. Tako joj je tijekom vikenda priuštio pravu bajku te je odveo u Disneyjev dvorac Pepeljuga, gdje se Suri osjećala kao princeza

Čini se da Tomu Cruiseu ništa ne predstavlja nemoguću misiju kada se radi o ispunjavanju želja njegove šestogodišnje kćeri Suri. Ovoga puta Tom je Suri ispunio veliku želju te je odveo na vikend u magični Disneyjev dvorac Pepeljuga.

Dvorac Pepeljuga, osim bajkovitim izgledom, ističe se ekskluzivnošću, pa tako u njemu ne može odsjesti tko god poželi, već samo oni sretnici koje sam Disney odabere. Međutim, Tom je iskoristio poznanstva te je upravo Suri bila jedna od rijetkih djevojčica koje su se na barem jednu večer mogle osjećati kao istinske princeze. Izgradnju dvorca koji izgleda baš kao onaj u bajci planirao je sam Walt Disney te ga je namijenio kao posebno mjesto za odmor svoje obitelji, no preminuo je pet godina prije završetka gradnje.

Luksuzno uređenje inspirirano je dvorcima iz 17. stoljeća. Suri i Tom, kako piše Daily Mail, viđeni su i kako uživaju u Disneyjevom zabavnom parku, a Suri se odjenula u kostim male sirene. Nakon provedene noći u bajkovitom dvorcu Suri se vratila u New York majci Katie.

U međuvremenu Katie se pozabavila nekim ozbiljnijim pitanjima te je upisala Suri u osnovnu školu Avenues u New Yorku u koju će krenuti najesen. Nakon povrataka iz Disneyjevog parka Katie je povela Suri u muzej te je počastila slatkišima. Premda ju je kći neprestano nudila slatkišima, Katie baš i nije imala apetita, pa tako mnogi, prema pisanju Daily Maila, nagađaju da je Katie na dijeti.

Za posjet muzeju i šetnju New Yorkom Katie je odjenula casual kombinaciju traperica, plave košulje i pletene crvene torbe, dok je Suri bila u slatkoj bijeloj haljinici te japankama.