ELTON JOHN:

'Madonna izgleda kao striptizeta, karijera joj je gotova'

06.08.2012 u 11:35

Bionic
Reading

Sir Elton John počastio je svoju kolegicu Madonnu nezahvalnim terminom striptizete čija je karijera gotova

Elton John, zvijezda bez dlake na jeziku, oštro je napao svoju kolegicu Madonnu koja se u svojim izjavama često dotakne svoje mlađe kolegice Lady Gage, kume njegovog sinčića Zacharyja

Madonna se nedavno oglasila o Lady Gagi i njezinom hitu 'Born This Way', za koji se često govori kako neodoljivo podsjeća na njezin hit iz 1989. godine 'Express Yourself'.

'Koji predivan način da se osvježi moja pjesma. Primijetila sam da su promijenjeni akordi, dosta zanimljivo', prokomentirala je Madonna Gagin hit.

No Elton tvrdi da pop kraljica više nema pravo kritizirati glazbene kolege i kolegice zato što je izgubila sav stečeni kredibilitet koji je imala kao umjetnik.
'Zašto je tolika noćna mora? Njezina karijera je gotova. Turneja koju je imala ove godine je potpuna propast i to se ne bi dogodilo velikim zvijezdama', oštro je prokomentirao Elton.

'Da Madonna ima imalo pameti, napravila bi pjesme poput 'Ray Of Light' i maknula bi se od plesnih stvari i ostala bi i dalje izvrstan pop izvođač koji stvara savršene pop pjesme, što joj je dugi niz godina prolazilo za rukom. No ona i dalje inzistira na nepotrebnom dokazivanju svoje veličine, pa izgleda kao striptizeta i ponijela se užasno neprimjereno prema Lady Gagi', nadodaje Elton.

Za Eltona i Madonnu je opće poznata stvar da se obostrano ne toleriraju dugi niz godina. Njegov partner David Furnish još od siječnja ne podnosi Madonnu, koja je Eltonu 'ukrala' nagradu za najbolju pjesmu na dodjeli Zlatnih globusa. Pjesma 'Masterpiece' s njezinog redateljskog debija na filmu 'W.E.', bila je iznenađujući odabir zato što su u istoj kategoriji bio nominiran duet Eltona Johna i Lady Gage naziva 'Hello Hello' za animaciju Gnomeo & Juliet.

Nakon Madonninog osvajanja Zlatnog globusa, David je sav bijes iskalio na Twitteru napisavši: 'Madonna. Najbolja pjesma? Odjebi!' pa je kasnije u nešto blažem tonu nadodao: 'Madonnina nagrada za najbolju originalnu pjesmu pokazuje kako nagrada Zlatni globus gubi na svojoj važnosti. Njezin govor je bio bezobrazno narcisoidan i njezina kritika Gaginog šoua samo pokazuje koliko je uistinu očajna.'