tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+2
Pula
+15
Rijeka
+10
Zadar
+11
Split
+14
Dubrovnik
+13

NA UTAKMICI HRVATSKE REPREZENTACIJE

Bernie Ecclestone šokirao Slavicu

Rukometnoj utakmici Hrvatske i Danske prisustvovalo je šaroliko društvo, a najviše je pažnje privukao bivši bračni par Bernie i Slavica Ecclestone

Datum objave:
6.8.2012 7:01

Zadnja izmjena:
6.8.2012 9:17

Na utakmici su bučno navijali brojni domaći vaterpolisti i košarkašice, igri Hrvatske divili su se i ministar Jovanović, Ana Jelušić, Bianca Matković... No fotografima nije promakao zanimljiv trenutak početkom drugog poluvremena kada je u  dvoranu je ušao vlasnik Formule 1 Bernie Eccelstone i zatekao svoju bivšu suprugu Slavicu u društvu svog prijatelja Zlatka Mateše.

Slavica i Mateša nisu mogli sakriti svoje iznenađenje Berniejevim dolaskom, koje im se jasno očitovalo na licima. Nakon početnog iznenađenja, srdačno su se pozdravili s uglednim gostom. Inače, Slavica je redovita gošća utakmica naše rukometne reprezentacije i dugogodišnja prijateljica Zlatka Mateše.

206759,204494,202627,190417

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr