tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+5
Pula
+9
Rijeka
+15
Zadar
+9
Split
+12
Dubrovnik
+12

BECKHAMOVI

David i Victoria su strogi roditelji jer su i sami tako odgajani

Kako bi njihova djeca, 13-godišnji Brooklyn, 9-godišnji Romeo, 7-godišnji Cruz i jednogodišnja Harper, kroz život uvijek stajali čvrsto na zemlji, David i Victoria Beckham odgajaju ih na isti način na koji su oni bili odgajani - vrlo strogo

Datum objave:
5.8.2012 15:28

Zadnja izmjena:
5.8.2012 18:14

'Victoria i ja nismo ih razmazili, već ih odgajamo na tradicionalan engleski način, tako da uvijek stoje čvrsto na zemlji. Želimo im usaditi iste vrijednosti koje su nama usadili naši roditelji', rekao je David.

Iako već deset godina ne žive u Velikoj Britaniji, slavni par pamti svoje korijene i potomcima želi usaditi vrijednosti tradicionalne britanske obitelji.

'Oni su potpuno normalna djeca. Želimo im usaditi iste vrijednosti koje su nama usadili naši roditelji i odgajati ih na vrlo strog način, kako su Victoriu i mene odgajali naši roditelji', rekao je David za magazin Esquire.

Obitelj se prije deset godina zbog Davidova posla iz Londona preselila u Španjolsku, neko su vrijeme živjeli i u Italiji, a trenutačna adresa im je u Los Angelesu. No slavni nogometaš naglašava da će mu Velika Britanija uvijek biti jedina domovina.

'Nikad neću zaboraviti otkud dolazim, gdje su mi korijeni. Nema veze gdje živim, uvijek ću biti Englez', kaže sportaš.

207829 ,207815 ,207817,207758

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr