tportal.hr

Zagreb
+9
Osijek
+9
Pula
+13
Rijeka
+17
Zadar
+13
Split
+14
Dubrovnik
+14

NOĆ BRODARICE U ZADRU

Zar Ava nije kao prava morska sirena iz bajke?

Ava Karabatić zbilja ima pune ruke posla ovoga ljeta

Datum objave:
5.8.2012 11:00

Zadnja izmjena:
5.8.2012 13:15

Vezane teme

U Zadru je bila glavna atrakcija na fešti Noć Brodarice. Ovaj je događaj, zamišljen kao morska bajka, privukao desetke tisuća Zadrana i njihovih gostiju koje je redom pozdravljala morska sirena Ava.

 L. A. Uz gastro ponudu na štandovima, mađioničarske trikove i šarolik glazbeni program na tri pozornice, u koji su najviše dobrih vibracija unijeli dečki iz grupe Sexymotherfuckers, feštanje se odužilo do ranih jutarnjih sati.

U špici sezone Zadru zabave ne nedostaje, a kako 'svako misto svoju feštu ima', već večeras ljetni šušur seli na otok Pašman, u Tkon, gdje će glavne zvijezde večeri na Kunjskoj ribarskoj noći biti Marijan Ban i Diktatori.

Inače, Ava je otkrila da je nakon 'Survivora' imala problema sa snom.

'Poslije 'Survivora' imala sam problem s nesanicom. Trebao mi je neki savjet i poneka tabletica koja će me dovesti u red. To što su ljudi kod nas u petom stoljeću i misle da si za ludnicu čim zatražiš savjet psihijatra ili psihologa, ne bih komentirala. A i na kraju, općepoznato je da sam jako luda, pa ova vijest i ne bi trebala biti senzacija', izjavila je.

207815,207758 ,207813 ,207801

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr