tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+7
Pula
+14
Rijeka
+14
Zadar
+15
Split
+14
Dubrovnik
+16

SLIKE IZ PROŠLOSTI

Znate li tko je ova ljupka djevojka?

Danas je Stanija Dobrojević najpoznatija po svojim smjelim fotkama koje vrlo rado objavljuje na Twittteru

Datum objave:
5.8.2012 9:00

Zadnja izmjena:
5.8.2012 12:02

Vezane teme

Bujna crnka stavila je na Twitter nešto sasvim drukčije, piše 24sata.

'Ovako sam izgledala sa 15 godina', napisala je Stanija Dobrojević pored fotografije koju je objavila na Twitteru. Svojim obožavateljima pokazala je kako je izgledala dok je bila srednjoškolka.

Tamnokosa ljepotica iz Srbije radi kao model, a proslavila se sudjelovanjem u showu 'Survivor' gdje je bez srama pokazivala svoje obline, a pozirala je i za Playboy

'Nisam starleta, završila sam fakultet, ali to očigledno nikom nije bitno. Svi pričaju samo o mojoj guzi i grudima. Slikanje za Playboy i Maxim bio je hir, sve ostalo o golotinji što se piše o meni je suvišno', izjavila je Stanija Dobrojević za srpski Press ljutita što se samo piše o njezinu tijelu.

207801,207779 ,207760 ,207722

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr