ODLAZI IZ 'RUŽE'

Robert Kurbaša otkrio svoju najpametniju odluku u životu

03.08.2012 u 10:41

Bionic
Reading

Sljedeća sezona serije 'Ruža vjetrova' neće imati Roberta Kurbašu u svojoj ekipi

Robert Kurbaša odustao je od angažmana u drugoj sezoni serije 'Ruža vjetrova'.

'Kako nisam najjeftiniji glumac na tržištu, oni su se odlučili na jeftinije i riskantnije varijante. Međutim, s obzirom na to da mi je iznimno potreban odmor od tog teškog žanra i ritma snimanja, cijela mi priča nije teško pala. Iz serije nosim dobra iskustva, za sve kolege imam samo riječi hvale, a što se organizacijskih stvari tiče, to uvijek može i mora biti bolje', rekao je poznati glumac za Studio.

Robert je prestao pušiti i to mu je najpametnija odluka u životu, a kao slobodni glumac krvavo zaradi svaki honorar.

'Bio bih najsretniji kada bi Hrvatska bila filmska i kulturna velesila, a ja top zvijezda pa da mogu birati isključivo scenarije i uloge za koje mislim da bi mi odgovarale i za koje bih dobio milijunske honorare, a sve to s ljudima s kojima bi mi bio gušt biti pred kamerama. Međutim to nije tako i ne sramim se priznati da je i novac kriterij za pristajanje na ulogu', dodaje te kaže da bi se volio okušati u Hollywoodu, no to ne želi ostvariti pod svaku cijenu.

'Već smo dokazali da imamo glumce spremne na izvoz na zapad, zar ne?', rekao je Kurbaša priznavši da je sretno zaljubljen te da je u vezi, ali ne želi otkrivati detalje.

'Ne osjećam se kao kakav alfa mužjak niti to želim biti. Ali ako mediji misle da narod to želi, u redu, ja se nemam namjeru boriti s vjetrenjačama', zaključuje zgodni Splićanin.