Estrada SAMO ZA BOGATE

Katie upisala Suri u elitnu globalnu školu

  • Autor: tportal.hr
  • 3.8.2012 11:22:59
  • 3.8.2012 9:25:11

Katie Holmes ne štedi kada je u pitanju njezina kći Suri Cruise. Mlada mama odlučila je Suri upisati u ekskluzivnu školu s kampusima diljem svijeta. Ovo elitno obrazovanje će Katie koštati 40.000 dolara godišnje

Najnovija škola Avenues imat će 20 kampusa diljem svijeta, pa će svojim polaznicima omogućiti mijenjanje obrazovnih lokacija bez ugrožavanja njihove edukacije. Takozvana svjetska elitna škola dopušta svojim polaznicima da prate svoje roditelje diljem svijeta bez vezanosti isključivo za praznike.

Šestogodišnja Suri Cruise za sada će polaziti ovu elitnu školu u New Yorku, samo nekoliko metara udaljenu od luksuznog apartmana koji dijeli sa mamom Katie. 'Katie polagano Suri uvodi u plan i program globalne škole i Suri je veoma uzbuđena', otkriva izvor.

Osim visokih obrazovnih standarda, škola tvrdi kako će svoje polaznike učiti životnim vještinama koje su, kako sami tvrde, ignorirane od ostalih akademskih institucija. Suri odmalena putuje sa svojim ocem Tomom Cruiseom u njegovom privatnom mlažnjaku i helikopteru. Tom trenutno traga za nekretninom u New Yorku kako bi mogao provoditi što više vremena sa svojom mezimicom.

'Tom želi naći prostor gdje će Suri moći uživati bez nasrtljivih paparazza, kojih u New Yorku ima zaista mnogo', otkriva izvor.

Iako holivudska superzvijezda namjerava zadržati dom u Beverly Hillsu koji dijeli sa sedamnaestogodišnjim sinom Connorom, Tom je ipak odredio da će njegovo stalno prebivalište odsad biti u New Yorku.
206544,204922,204810,203970
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više