Estrada SRETNA MAMA

Koliko je kilograma Mirta Šurjak dobila u trudnoći?

Sportska novinarka Mirta Šurjak, koja je zbog rođenja kćerkice uzela godinu i pol pauze, na jesen se i službeno vraća na male ekrane HTV-a. Lijepa voditeljica otkrila je kako se slažu posao i majčinstvo te kako je nakon porođaja skinula kilograme

Mirta Šurjak kaže da je Chiara donijela veliku radost u njihovu obitelj.

'Chiara je prvo dijete u našoj obitelji u posljednjih 30 godina, stoga ne čudi činjenica da smo je razmazili. Kad je Chiara u kući, vlada opće ludilo, svi bi je nosili i mazili je, posebno njezina baka. Inače, jako je dobra djevojčica i mogu se pohvaliti time da ne znam što znači neprospavana noć. Uhvatila je ritam od početka, lijepo spava i jede, zbilja je jako dobra bebica', za Studio je rekla Mirta koja nakon rada u informativnom, zabavnom i sportskom programu ostaje vjerna sportskom novinarstvu.

'Radila sam i u zabavnom te informativnom programu, ali ovdje se najbolje snalazim. Nije mi bilo svejedno nakon duljeg perioda izbivanja s TV ekrana ponovno uhvatiti mikrofon u ruke, ali čim sam izašla na teren, trema je nestala', dodaje Mirta koja se šest mjeseci nakon poroda ne može požaliti na nakupljene kilograme u trudnoći.

'Nisam imala manje kilograma nego sada. Doduše, u trudnoći sam dobila svega sedam kilograma koji su se istopili već pri porodu, a od početka ljeta redovito plivam i prakticiram jogu. Mislim da je za moj izgled uvelike zaslužna i makrobiotika, odnosno kako je ja zovem: dalmatinska makrobiotika, jer jedem ribu. Meso ne jedem već godinama, prehranu temeljim na povrću i žitaricama i osjećam se lakše, ljepše i plemenitije', dodaje Mirta.

206340,203988,172318,172081
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više