tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+2
Pula
+13
Rijeka
+9
Zadar
+11
Split
+12
Dubrovnik
+10

ŠORA! ŠORA!

Zašto Travolta toliko mrzi Toma Cruisea?

Osim što mu zamjera što ga nije podupro usred homoseksualnog skandala, Travolta smatra da se Tom Cruise ponio kao slabić u razvodu s Katie Holmes

Datum objave:
1.8.2012 10:23

Zadnja izmjena:
1.8.2012 13:33

'John je u ratu s Tomom. On vjeruje da je Tom ispao slabić u razvodu s Katie. Tvrdi da ni on ni njegova supruga Kelly ne bi tako lako i brzo odustali od braka', istaknuo je jedan od razloga mržnje izvor blizak glumcima.

Drugi razlog krije se u Travoltinom homoseksualnom skandalu, usred kojeg mu Tom nije dao svoju podršku. 'John je povrijeđen jer Tom nije stao iza njega. Dok su ga drugi scijentolozi podržali, Tom, koji se smatra najmoćnijim scijentologom među slavnima, nije rekao ni jednu lijepu riječ o njemu', nastavio je isti i jednako bliski izvor.

Sve to kulminiralo je u trenutku kad je Katie predala papire za razvod, te je John krenuo u napad (preko posrednika): 'John je rekao prijatelju da bi volio reći Tomu – slab si! Ovako nešto se meni nikad ne bi dogodilo!'

'Nakon svega, John vjeruje da bi trebao zamijeniti Toma na najisturenijoj poziciji u Scijentološkoj crkvi', zaključio je rječiti izvor.

Hoće li doći do velikog obrata, saznat ćemo na vrijeme, sigurni smo.

205177,204628,199274,194458

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr