VALERIE VS. KELLY

Zbog čega su se zvijezde 'Beverly Hillsa' posvađale?

31.07.2012 u 20:36

Bionic
Reading

Tiffani Thiessen, najpoznatija kao Valerie Malone iz megapopularne serije 'Beverly Hills, 90210', kaže da s Jennie Garth (Kelly) više ni ne razgovara

Zvijezda nekad popularne teen serije, Tiffani Thiessen, progovorila je o svađi s kolegicom Jennie Garth s kojom je bila velika prijateljica, a sada više ne razgovaraju.

'Došlo je do neslaganja i udaljile smo se. Ja sam bila ta koja je bila povrijeđena. Zvuči čudno, no naš je odnos počeo na vrlo grub način, a tako je i završio', otkrila je glumica Tiffani te dodala da bivšoj prijateljici želi sve najbolje. Tiffani je u seriju došla nakon odlaska problematične Shannen Doherty, a zanimljivo je da je neko vrijeme hodala i s Brianom Austinom Greenom (David Silver), sadašnjim suprugom Megan Fox.

Gostujući kod Howarda Sterna, Tiffani je priznala da je mislila da je u Jennie našla doživotnu prijateljicu, ali njihov turbulentan odnos završio je prekidanjem svih veza.

'Bila sam u rađaonici kad je rađala svoje prvo dijete', rekla je 38-godišnja Tiffani, no detalje njihove kasnije svađe nije željela otkriti.