MIRJANA HRGA:

'Odustala sam od borbe s celulitom i sad uživam'

28.07.2012 u 12:09

Bionic
Reading

Novinarka Al Jazeere Balkans i njezin suprug Dean Šarić dane provode u skrivenoj uvali gdje u hladu uživaju u knjigama, a večeri su rezervirane za kulturna događanja

Televizijska voditeljica i novinarka Mirjana Hrga već se dva dana sa suprugom oftalmologom Deanom Šarićem odmara na Hvaru. Dolaze svake godine jer tu imaju društvo s kojim navečer mogu tulumariti, a dane provode na plaži.

'Imamo svoju skrivenu uvalicu u kojoj se kupamo. Do nje dolazimo, naravno, automobilom, nemamo čamac. No nisam ja neka žena od sunčanja na plaži. Boje uhvatim koliko uhvatim, više se volim zavaliti u hlad i čitati. Zadala sam si zadatak pročitati sve što je napisao Jo Nesbø, a sada je na redu 'Spasitelj', baš sam jutros kupila tu knjigu', rekla je Mirjana koja, unatoč vrućini, ispija čaj.

Već godinu dana radi na televiziji Al Jazeera Balkans pa živi na relaciji Zagreb–Sarajevo i kaže da je vrlo zadovoljna, a sudeći po osmijesima koje razmjenjuje sa suprugom, mala razdvojenost godi i braku.

Dean i Mirjana, koji su u braku četiri godine, na Hvar su stigli iz Dubrovnika gdje su 'odradili' prvi dio godišnjeg odmora, a ovdje ostaju tjedan dana.

'Malo se i kulturno uzdižemo pa smo bili na koncertu violinista Stefana Milenkovića, a sviđa mi se što je sve više mjesta na kojima ima žive glazbe i jazza, u kojem uživam', ispričala je.

O izgledu na ljetovanju, kaže, ne brine, opuštena je i uživa, a iako odlično izgleda, otkriva da nije imala nikakve posebne pripreme za skidanje u kupaći kostim.
'Ma kakve pripreme! Kad uđete u četrdesete kao ja, celulit i godine već rade svoje pa je najbolje odustati od borbe i guštati', zaključila je kroz smijeh Mirjana.