SAMO SE LJUBILI

Mila Kunis opovrgnula vezu s Ashtonom Kutcherom

26.07.2012 u 17:44

Bionic
Reading

Iako su u javnost izašle fotografije na kojima se ljubi s bivšim suprugom glumice Demi Moore, mlađahna zvijezda tvrdi da za veze i muškarce trenutačno nema vremena

'Nisam u vezi s Ashtonom Kutcherom, nemam vremena za veze i muškarce', rekla je Mila Kunis nedugo nakon što su u medijima objavljene fotografije na kojima se mazi i ljubi s bivšim suprugom glumice Demi Moore

'Kad budem imala slobodnog vremena, pronaći ću i partnera. Izlasci i spojevi jako su mi stresni, zbog njih postajem nervozna i uznemirena, pa si tu količinu nesigurnosti ne mogu dozvoliti za trajanja radnog vremena', tvrdi 28-godišnjakinja.

Možda je upravo zbog toga Mila dosad iskusila samo jednu dugu vezu, s glumcem Macaulayem Culkinom, s kojim je živjela punih osam godina. Nakon prekida sa zvijezdom filma 'Sam u kući', novinari su je spajali s nekolicinom kolega, među kojima i s Ashtonom Kutcherom i Justinom Timberlakeom.

Iako nikad nije potvrdila nijednu od navodnih veza, Mila je priznala da su joj veze s kolegama najjednostavnije.
'Živimo istim dinamičnim životom, stalno se srećemo i međusobno spajamo. To nije čudno s obzirom na to da se razumijemo, pa partnera ne gledamo kao filmsku zvijezdu, nego kao običnog čovjeka', objasnila je Mila Kunis.