Estrada SHRVANA JE

Katherine Jackson izgubila je skrbništvo nad unucima

Nakon desetodnevnog skrivanja, Katherine Jackson prekinula je šutnju. U videoporuci objasnila je zašto je ostavila unuke i otišla kćeri Rebbie u Arizonu

'Glasine da su me moja djeca otela potpuna su glupost. Samo mi je trebao odmor. Unucima se nisam javila jer nisam imala telefon uz sebe i nisam željela da me itko zove', rekla je Katherine u pomalo bizarnom videu.

Naime, dok je s papira čitala izjavu, oko 82-godišnjakinje stajala su njezina djeca Janet, Jermaine i Rebbie želeći pokazati da se obitelj i dalje drži zajedno te opovrgnuti napise da je u slavnom klanu nastupio razdor. Mama Jackson istaknula je da se prije nego je otišla od kuće pobrinula da njezino troje unuka bude zbrinuto, no u međuvremenu je doznala da je netko otpustio dadilju, kuhara i spremačicu.

'Čula sam se s unucima i oni me čekaju', kazala je Katherine koja je zbog desetodnevnog izbivanja izgubila skrbništvo nad Paris, Princeom i Blanketom.

'Shrvana sam jer su mi, dok me nije bilo, oduzeli unuke', izustila je drhtavim glasom. Privremeno skrbništvo nad djecom kralja popa dobio je njihov 34-godišnji bratić T. J., sin Tita Jacksona.

206292,206103,198390,195172
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više