NOVA DRAMA U OBITELJI

Paris Jackson ošamarila tetu Janet

25.07.2012 u 23:17

Bionic
Reading

Na videosnimci zabilježen je trenutak kad je Janet pljusnula nećakinju i nazvala je razmaženom, a Paris joj je uzvratila

Da je u slavnom klanu Jacksonovih zavladao potpuni razdor, dokazuje videosnimka na kojoj je Janet Jackson snimljena ispred kuće svoje majke Katherine u svađi s nećakinjom Paris

Nadzornim kamerama uhvaćen je prizor, snimljen nakon ponedjeljka, kad je Janet pljusnula Paris kazavši joj da je razmaženo derište, a 14-godišnjakinja joj nije ostala dužna. Teti je uzvratila pljusku i zaurlala:

'Ovo je naša kuća, a ne kuća obitelji Jackson. Gubi se!' S Janet su bili i njezina braća Randy i Jermaine, koji su se pak fizički obračunali s Parisinim bratom Princeom i nećakom Joea Jacksona, Trentom. Trent je u jednom trenutku držao Randyja za vrat, a optužen je i da je Jermainea udario u usta.

Ubrzo nakon obračuna stigla je policija, a do svađe je navodno došlo zbog neslaganja oko oporuke Michaela Jacksona koji je imetak od petsto milijuna dolara ostavio djeci i majci, dok je braću i sestre lišio nasljedstva. Janet, Randy i Jermaine stoga se svim silama trude proglasiti oporuku nevaljanom, čak njezine izvršitelje nazivaju kriminalcima.

U izvršenju svog nauma iskoristili su trenutak kad glava obitelji Katherine Jackson nije bila u blizini. Prije devet dana 82-godišnjakinja otišla je k najstarijoj kćeri Rebbie u Arizonu te isključila telefon, a nije se javila ni unucima.

Očajna Paris o obiteljskoj drami tisuće sljedbenika obavještava na Twitteru, a u njezinom posljednjem postu piše: 'Prošlo je već devet dana... Kunem se da će onaj tko je odgovoran za ovo platiti.' Tinejdžerica se ispričala i zbog svojih ispada. 'Mnogi kažu da sam se promijenila. Želim se ispričati zbog svog ponašanja. Jednostavno, puno se toga događa. No mom egoizmu došao je kraj', poručila je Paris.