JAKO ZALJUBLJEN

Kanye West dizajnira zaručnički prsten za Kim

25.07.2012 u 09:24

Bionic
Reading

Kanye je uzeo dijamante i rubine iz zbirke nakita svoje pokojne majke Donde kako bi izradio zaručnički prsten za Kim, iako ga prijatelji savjetuju da to ne radi

Kanye West planira zaprositi svoju djevojku Kim Kardashian i sam dizajnira prsten za zvijezdu realityja. Slavni je reper zamolio jednog privatnog draguljara da izradi nakit za Kim koristeći dijamante i rubine koje je nosila njegova pokojna majka Donda. Kim će, navodno, zaprositi kad njezin razvod od bivšeg muža Krisa Humphriesa bude konačno zaključen, piše stranica Showbiz Spy.


'Kanye je odabrao neke od najskupljih Dondinih komada nakita, uključujući dijamantne naušnice i prsten s rubinom', rekao je izvor.

'Zatim ih je dao draguljaru i svom prijatelju da za Kim izradi zaručnički prsten. Donda je bila jako važna osoba u Kanyeovom životu i njegov je svijet bio uništen kada je umrla. Zadržao je sav njezin nakit kao uspomenu, a riječ je o puno komada koje joj je on darovao kad se obogatio kao hip hop zvijezda.'

'Kanye je pronašao ženu koju poštuje i voli jednako kao svoju mamu, pa želi podijeliti zbirku nakita s Kim. Navodno se želi zaručiti u Chicagu ili Oklahomi. Njegovi prijatelji misle da je to strašna ideja i savjetuju mu da ne daje Kim prsten. Budući da je to dar, neće moći tražiti od Kim da ga vrati raspadne li se ikada njihova veza', kaže izvor.


203964,202901,202691,200940