SEKSI MAME

Zašto slavne trudnice ne izlaze iz preuskih haljina?

25.07.2012 u 08:43

Bionic
Reading

Beyonce, Adriana Lima, Sienna Miller i sada Camila Alves pokrenule su vrući trend među budućim mamama – uske i pripijene mini haljine koje ističu trudnički trbuh

Zvijezde obožavaju pripijene haljine koje su postale još popularnije otkako ih je na masovno tržište lansirao dizajner Hervé Leger. Uske pripijene haljinice koje poput zavoja omotavaju figuru hit su na crvenom tepihu među slavnim mamama. Camila Alves, brazilska manekenka i trudna supruga glumca Matthewa McConaugheyja pokazala je sinoć u New Yorku kako su takve ekstremno uske haljine sjajan izbor kad se nose kao trudničke haljine. Haljina je pokazala trudnički trbuh, ali i da nema potrebe za steznicima i ostalom vrstom donjeg rublja koje zvijezde inače nose ispod ovakvih haljina.

Camilla Alves, koja je u trećoj trudnoći, nije jedina slavna buduća mama koja ističe svoje tijelo ovakvim dizajnom. Jessica Simpson viđena je u crnoj sjajnoj haljini tijekom svoje trudnoće. 'Volim nositi usku odjeću, tako mogu pokazati svoj trbuščić', izjavila je tada Jessica. 

Beyonce
 je još jedna dokazana obožavateljica uskih trudničkih haljina. Usku minicu nosila je dok je bila trudna s Blue Ivy. U travnju je ekstremno usku crnu haljinu odjenula Adriana Lima koja čeka drugo dijete u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem.

Sienna Miller
, koja je kćer Marlowe rodila početkom ovog mjeseca, viđena je za vrijeme trudnoće u sivoj uskoj haljini, piše Daily Mail.