POLICIJA TRAGA

Nestala majka Michaela Jacksona

22.07.2012 u 13:29

Bionic
Reading

Unuci Katherine Jackson, majke pop ikone Michaela Jacksona, prijavili su njezin nestanak i u policijskoj postaji ispunili potrebne podatke, nakon što se Jackson nikome nije javila tjedan dana

82-godišnja Katherine, koja nikada do dosad nije napustila svoj dom bez da se javi, otputovala je iz svoje kuće u kalifornijskom Calabasasu 15. srpnja. Prema informacijama njezine rodbine trebala je otputovati u Albuquerque u New Mexicu gdje je trebala prisustvovati koncertu svojih sinova, odnosno grupe Jackson brothers, izjavila je odvjetnica Sandra Ribera.

S njom je putovala njezina najstarija kći Rebbie Jackson s kojom se također ne može uspostaviti kontakt. Paris, 14-godišnja kći Michaela Jacksona, u posljednjih je nekoliko dana više puta pokušala telefonom nazvati Rebbie, ali je nije uspjela dobiti, a pokušali su stupiti u kontakt i s drugom sestrom, Janet, no bezuspješno, prenosi CNN.

'Djeca pokušavaju stupiti u kontakt sa svojom bakom no već tjedan dana im to ne uspijeva', rekla je Ribera, dodavši kako su unuci zabrinuti i strahuju da joj se nešto dogodilo.

Katherine Jackson je usred razmirica s vlastitom djecom i njihovim odvjetnicima oko financijskih pitanja. CNN prenosi kako je tv-mreža nekoliko puta bezuspješno pokušala stupiti u kontakt s glasnogovornikom i odvjetnicima Janet Jackson. Michaelovo troje djece već tri godine, od smrti oca, živi s bakom Katherine.