MLADA GLUMICA

Scijentologinja Yolanda odabrana za Tomovu novu suprugu?

19.07.2012 u 06:44

Bionic
Reading

Ako je suditi prema pisanju američkih tabloida, scijentološka crkva već je počela potragu za novom suprugom Toma Cruisea, a kao idealna kandidatkinja spominje se 27-godišnja glumica Yolanda Pecoraro, s kojom se Tom navodno već viđa

Jedan bivši član scijentološke crkve tvrdi da je Yolanda savršen izbor za Toma jer je odrasla u obitelji scijentologa i prava je 'scijentološka princeza'. Yolanda je i sama scijentologinja od malih nogu.

Navodno su se Cruise i Pecoraro kratko viđali nakon njegovog razvoda od Nicole Kidman. Prema tvrdnjama Andrewa Mortona, Tom i Yolanda upoznali su se još 2004. godine i on je bio oduševljen njenom ljepotom i šarmom.

Pecoraro živi u Los Angelesu sa svojim dečkom, ali je u nedavnom intervjuu za Enquirer izjavila kako poznaje Toma Cruisea te nije 'ni zaručena ni udana'.

Neki izvori tvrde da se Yolanda zaista sviđa Tomu i da joj je platio skupe scijentološke tečajeve, dok drugi izvori govore kako je riječ o priči u kojoj najviše interesa ima scijentološka crkva koja je spremna na sve samo kako bi uspostavila kontrolu štete nakon razvoda Toma i Katie.

'Nakon neugodnosti koje je razvod prouzrokovao scijentološkoj crkvi žele stabilizirati situaciju što je prije moguće. Žele pokazati kako je Tom brzo krenuo dalje te ima novu lijepu suprugu koja je već odana scijentologiji. Ukoliko se odluče na to, za očekivati je da će Yolanda vrlo brzo ostati u drugom stanju', tvrdi izvor.

Tom Cruise je odgojen kao katolik, no prešao je na scijentologiju tijekom braka s Mimi Rogers, koja ga je uvela u crkvu.