LANA JURČEVIĆ:

'Volim dobre dečke u lošoj fasadi'

18.07.2012 u 21:56

Bionic
Reading

Prilikom gostovanja na Narodnom radiju pjevačica Lana Jurčević otkrila je voli li loše dečke, što misli o zgodnom Ivanu Hercegu te kome bi oprostila sve

'Nakon što sam napisala pjesmu vidjela sam da postoji cijela psihološka studija zašto žene vole nešto zeznuto u muškarcima', rekla je Lana Jurčević na promociji svoje nove pjesme 'Zašto volim loše dečke'.

Lana je gostovala u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', otkrivši da joj se zbog pjesme javilo jako puno žena koje su joj rekle da znaju o čemu pjeva.

'Pjesma govori o nekome tko ima magnetsku privlačnost, a ne o agresivcima koji se tuku ili varaju', rekla je pjevačica, otkrivši da nju privlače dobri dečki u lošoj fasadi. Sama kaže da nije imala lošeg dečka nego samo dobre, no s jednim 'lošim' će ove godine na ljetovanje.

Nije rekla tko je on, kazavši tek kako neće biti sama na plaži. Lana je ljeto podredila snimanju novog albuma, koji bi se trebao završiti do kraja godine, a k Petku je stigla sa snimanja nove pjesme.

Novi singl zvat će se 'Što je moje, što je njeno', a govori o paralelnim životima koji ljudi vode. 'Dok sam pisala pjesmu nisam imala nikoga na pameti, ali svi smo se našli u situaciji kad smo posumnjali u voljenu osobu', veli Lana.

Prokomentirala je par 'loših dečki'. Za Stjepana Hausera rekla je da je jako talentiran, Filipu Juričiću možda će ponuditi ulogu u spotu, a Ivana Hercega je opisala kao dugogodišnjeg prijatelja, s kojim se ne bi upuštala u avanturu.

Frontmen Majki ju oduševljava. 'Goran Bare mi je super, brutalno je iskren i zabavlja naciju. Da kaže i najgoru stvar o meni, bilo bi mi to ok', rekla je pjevačica.