TATJANA, FANI, NINA...

Kojoj domaćoj ljepotici najbolje stoji bikini?

19.07.2012 u 11:38

Bionic
Reading

Naše slavne ljepotice spremno su dočekale ljeto. Osim što su istesale zavidnu liniju, sve redom prate zadnje modne trendove, pa i kada je o bikiniju riječ

Pjevačicu Ninu Badrić uhvatili smo kako se sama odmara prije nastupa u Crnoj Gori na plaži hotela, a u crnom badiću pokazala je zavidnu liniju. Kako Nina pazi na zaštitu od sunca, nosila je i mali šeširić i sunčane naočale.

Odnedavno slobodna Malina Grahek ljeto provodi s prijateljicama na Hvaru i, sudeći prema fotografijama, život van bračne luke sasvim joj odgovara. Malina itekako prati modne trendove, što možemo vidjeti iz odabira njezinog kupaćeg kostima.

Žanamari Lalić na Twitteru je objavila fotografiju s plaže gdje bezbrižno leži na ručniku i uživa u hladu kako bi se obranila od jakog sunca, a osim svog savršenog tijela, pjevačica je pokazala seksi piercing u pupku. Nedavno je rekla da joj nudizam nije odbojan te da ima uvalu u koju odlazi ako se želi sunčati gola.

Nakon što je lansirala liniju vlastitih kupaćih kostima, Fani Stipković ima priliku svaki dan okupati se u drugom modelu. A da je Fani sama sebi najbolja reklama, najbolje dokazuju fotografije koje, u njezinom slučaju, govore tisuću riječi.

Vedrana Linardić već je počela spajati ugodno s korisnim. Sunča se i kad radi! U svrhu reklame zgodna crnka prošetala je plažom u crnom badiću i zlatnim štiklama, a pritom je plijenila pozornost svih prisutnih. Manekenka vruće ljetne dane provodi osvježavajući se na Jadranskoj obali. Osim Umaga, uživala je i na Zrću, a nama je priznala da voli osamljene plaže u kojima se može skinuti u toples kako ne bi imala vidljive bijele crte od bikinija.

Iako nas je prije desetak godina svakodnevno izvještavala s 'Ljetnom patrolom' s Jadrana u zanosnim badićima i pozama, danas je prava rijetkost uhvatiti fatalnu Tatjanu Jurić u bikiniju. Ipak, nedavno je Tajči odjevena u bikini leopard uzorka i crni pareo te crne duge kose poput Kleopatre zavijene u palmino lišće nosila reviju kupaćih kostima i pokazala da je još uvijek jedna od najzgodnijih Hrvatica.

Istu reviju nosila je i manekenka Antea Kodžoman koja se odlično snašla s četiri muškarca koja su je nosila kao kraljicu na dasci za surfanje. Bijeli bikini savršeno je naglasio njezinu tamnu put, a ni atributi nisu ostalu u drugom planu.

Zgodna trudnica Fani Horvat došla je do Hvara s nevjenčanim suprugom Željkom Kerumom na njihovoj jahti koja nosi ime Joke. Odabrala je dvodijelni bikini i tako otkrila trudnički trbuh.

Maja Lena
već je proputovala pola Jadrana s prijateljicom Kristinom, a trenutak za pamćenje objavila je na Facebooku, gdje se vidi kako je uživala u adrenalinu na Mrežnici.

Bez svog prijatelja i modnog gurua Marka Grubnića, manekenka Iva Jerković i pjevačica Maja Šuput ne odlaze na plažu. Svaki modni savjet je dobrodošao. Maja je tako za Tajland odabrala bijeli bikini bez naramenica, ponosno pozirajući uz svog prijatelja.

Iva Jerković
je pak s Markom tulumarila u Vodicama, a šalio se kako je on štiti od galeba jer, kada je s njim, nitko joj ne prilazi.