Estrada RAZMAŽENA SAM

Jelena Rozga otkrila tajnu svoje uspješne veze

Nakon što je konačno priznala da joj je dečko Splićanin, pjevačica Jelena Rozga otkrila je i nekoliko pojedinosti iz veze koju uporno skriva

Nakon što je nedavno na Splitskom festivalu predstavila pjesmu 'Solo igračica', Jelena Rozga već ima novi singl, a riječ je o 'Dobitnoj kombinaciji' za koju se nada kako će postati veliki ljetni hit. Pjevačica se u zadnje vrijeme raspričala o svom dečku, kako za Slobodnu Dalmaciju, tako i za novo izdanje srpskog Storyja.

'Volimo se, razumijemo i poštujemo. To je po mom mišljenju tajna uspješne veze. Meni će ovo ljeto proteći radno, pa ću rijetko viđati svog dečka. On me razumije i podrška mi je u svemu. Kad volim i kad sam voljena, onda bolje funkcioniram, sve je ljepše i imam više energije i volje za sve. Jer, ljubav je osnovni pokretač svega, zar ne?', rekla je pjevačica koju je tajanstveni dečko osvojio pažnjom i dobrotom, a važno joj je i to što tolerira sve njene mane.

'Kad sam umorna i neispavana, smetaju mi sitnice i ne mogu se suzdržati, pa planem i kažem ono što ne mislim. Tada na scenu nastupa to razumijevanje. Ako on shvati da je to zbog umora, ja ću se brzo nakon toga ispričati jer znam da nisam u pravu. Razmažena sam u ljubavi i volim da me drži kao malo vode na dlanu. Volim provoditi vrijeme sa svojim dečkom, ali isto tako volim izaći s prijateljicama ili otputovati negdje s njima', dodala je Rozga.

 

203951,202239,201920,201478

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više