Estrada ROMANTIČNE ŠETNJE

Tko se to s Ćorlukom skriva na Braču?

U tri dana boravaka u Bolu, Vedran Ćorluka i Lana Gadža Čermak proveli su sve vrijeme zajedno te se danju kupali, a noću šetali i uživali u odmoru

Nogometaš Vedran Ćorluka nedavno je na Zrću bio u društvu Franke Batelić, a protekla tri dana u Bolu je proveo s unukom generala Ivana Čermaka, Lanom.

Kako piše magazin Story, studentica psihologije i nogometaš danju su spas od vrućina potražili u moru te u mondenom hotelu Elaphusa, a noću su uživali u šetnjama.

Novi igrač Lokomotive mladoj je studentici pravio društvo i u noćnom izlasku jer su viđeni kako se oko tri sata ujutro zajedno vraćaju u hotel.

Upoznali su se u Londonu, gdje Lana studira, a Vedran je igrao za nogometni klub Tottenham. Poslije su viđeni zajedno i u zagrebačkom kafiću Jackie Brown. Da se možda ipak radi o novoj romansi, mogla bi potvrditi i činjenica da je Lana nedavno bila na tribinama kad se održavalo Europsko nogometno prvenstvo te bodrila Ćorluku.

201161,200197,199509,190703

Osim što je lijepa, Ćorluku je navodno privuklo i to što je vrijedna djevojka te uz studij radi. Pokrenula je internetsku trgovinu Rent the Riches, specijaliziranu za najam artikala luksuznih svjetskih modnih brandova.

Krajem prošlog mjeseca Lana je za Story rekla kako Vedrana poznaje dugi niz godina te da jesu prijatelji koji ponekad popiju piće, ali nije dala naslutiti da se odvija nešto više od prijateljstva.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više