MILA KUNIS:

'Nemam srama'

17.07.2012 u 10:53

Bionic
Reading

Budući da je snimila seksi lezbijsku scenu s Natalie Portman i skinula se s Justinom Timberlakeom u filmu 'Prijatelji s povlasticama', moglo se zaključiti da je Mila Kunis prilično samouvjerena kad je ispred kamere. U razgovoru za magazin Interview, njezin kolega James Franco kaže da je 29-godišnja glumica spremna za žestoke filmske scene

James Franco i Mila Kunis prisjetili su se u intervjuu snimanja filma 'The End of the World'. 'Mislim da bi se moglo reći da nemam srama', rekla je Mila.

Osim filma 'Oz: The Great and Powerful', Franco i Mila radili su zajedno na nekoliko projekata uključujući vampirski triler. 'To ne bi bilo dobro za glumicu sa slabijim želucem. S druge strane, ja sam to odigrala', kaže Mila.

Glumica ipak kaže da bi ženske zvijezde trebale paziti kakve uloge biraju, za razliku od muškaraca. 'Javnost će više oprostiti glumcu nego glumici. Uvijek će postojati dvostruko mjerilo za muškaraca i ženu, pa mislim da glumica mora jače zaštititi svoj javni lik', izjavila je.

'Kad glumac poludi u hotelskoj sobi, napravi nered, baci klupu, razbije prozor, on se smatra rock zvijezdom. Glumica će biti poslana na odvikavanje, smatrat će se da ima problema, te neće više moći dobiti posao.'

Mila misli da ima puno razloga zašto su glumice nesigurne, no ona nema problema s tim kako je javnost percipira.

U filmu 'Oz: The Great and Powerful ', koja se oslanja na hit 'Čarobnjak iz Oza' iz 1939, Mila igra Theodoru, uz još dvije ljepotice, Michelle Williams i Rachel Weisz, piše Daily Mail.