ČEKA SE TOKSIKOLOŠKI NALAZ

Je li se Stalloneov sin predozirao?

16.07.2012 u 10:35

Bionic
Reading

Obdukcija sina Sylvestera Stallonea je završena, ali uzrok smrti još uvijek nije poznat. Njegov bliski prijatelj tvrdi da se Sage nikada nije drogirao, iako drugi izvori sugeriraju da to vjerojatno nije tako

36-godišnji sin slavnog glumca pronađen je u svom domu u Los Angelesu u petak, a službeni uzrok smrti objavit će se nakon dva mjeseca, koliko će trajati toksikološka analiza, piše Daily Mail. Izvori bliski Sageu Stalloneu tvrde da je sin slavnog glumca bio 'na nečemu' samo nekoliko mjeseci prije njegove iznenadne smrti. Poznato je i da se planirao oženiti sljedećeg vikenda.

S druge strane, Segeov odvjetnik i dugogodišnji prijatelj George Braunstein otkrio je kako je glumac bio pun života te da se htio vjenčati u Las Vegasu. 'Bio je vrlo kreativan i pun energije. Nije bilo ničeg mračnog ni depresivnog u njemu, a nije imao nikakvih problema, najmanje financijskih', izjavio je Braunstein koji nije otkrio ime Sageove djevojke.

Drugi izvori tvrde da je Sage izgledao kao da je 'na nečemu' nekoliko mjeseci prije smrti. Prema pisanju stranice TMZ, glavni urednik magazina Girls and Corpses, Robert Rhine nekoliko je dana prije smrti bio u Sageovom stanu kako bi snimili fotografije. Sageu je, kaže, trebalo 45 minuta da im otvori vrata, a kasnije nije mogao koncentrirano voditi razgovor. Rhine, koji Sageovo ponašanje uspoređuje s onim Ozzyja Osbournea, shvatio je da je Sage na nekim opijatima kad je pokušao snimiti fotografije, a da prije toga nije skinuo poklopac s objektiva.

Iako Rhine tvrdi da se Sage nije drogirao dok je bio u njegovom društvu, u njegovom je stanu zatekao strašan nered. TMZ je citirao policijske izvore koji su potvrdili da je Sageova soba bila odvratna, puna opušaka i praznih limenki.

TMZ piše da je živio poput Howarda Hughesa, u sobi punoj smeća, te da je njegovo tijelo moglo ležati mrtvo tjedan dana. 'Ono što muči jest činjenica da ljudi oko njega tvrde da nije bilo znakova ovakvog ishoda', kaže Rhine. 'Vidio sam znakove. Nitko od nas nije bio iznenađen kad je čuo vijest.'

Međutim, Sageov odvjetnik i bliski prijatelj George Braunstein ne vjeruje da je riječ o predoziranju te tvrdi da su to neistinite optužbe budući da nikad nije vidio Sagea kako uživa u drogi ili alkoholu. 'Nikad ga nisam vidio da pije, nikad ga nisam vidio da se drogira', kaže.


George Braunstein tvrdi da je bio ovisan jedino o slatkišima te, čini se, želi dati drukčiju sliku o Sageu od one koju sugeriraju policijski izvori. Braunstein također ističe da je Sage objavio slike na svojoj Facebook stranici 17 sati prije nego što je njegovo tijelo nađeno, iako su izvori potvrdili TMZ-ju da je Sage bio mrtav najmanje tri dana prije nego što pronađen.

Njegovo tijelo je odvedeno kod mrtvozornika odmah nakon što je spremačica pronašla njegovo tijelo. Poziv na broj 911 bilježi glas koji kaže kako Sage ne diše te da bi navodni uzrok moglo biti predoziranje. Sageov otac Sylvester Stalone bio je u San Diegu kad je primio vijest o smrti svog sina.