NIVES IVANKOVIĆ :

Imati 45 godina kao da je medicinski fenomen

13.07.2012 u 09:12

Bionic
Reading

Nives Ivanković kaže kako je uvijek nasmijavaju pitanja u vezi godina, ali ističe kako je lijepo kad ih čovjek naniže, a da je zdrav, ispunjen, voljen

Za atraktivnu Splićanku, glumicu Nives Ivanković, čini se, nema ljetnih praznika. Osim što je krenula sa snimanjem druge sezone 'Ruže vjetrova', radi i na Splitskom ljetu, ali i na novoj predstavi Ivice Buljana.

Za sebe ističe kako je temperamentna, gorljiva i tvrdoglava. 'Emotivno reagiram na učinjenu nepravdu. Sve što imam kažem jasno i glasno. Ne igram zakulisne igre, prezirem tračeraj, nikad nisam naklonjena većini već uvijek slabijima. Ako pogriješim, uvijek ću se ispričati', kaže Nives.

Glumica nije u vezi, a kaže kako samoća nije nesreća ni tuga. 'To je stvar izbora, ali i kreacija Svevišnjega. Kad čovjek pređe četrdesetu, prestane planirati i počinje živjeti kako mu život nosi', rekla je zgodna Nives, koja nikada ne krije svoje godine.

'Hvala na pitanju, živa sam i zdrava. Pitanje oko godina uvijek me nasmije. Kao da je imati 45 godina medicinski fenomen. Lijepo je kad ih čovjek naniže, a da je zdrav, ispunjen, voljen. Mladost je lijepa, a zrelost ugodna', zaključila je Nives.