Estrada KIRSTEN DUNST

Bojim se da nikad neću biti majka

Nakon što je krajem travnja ušla u četvrto desetljeće života, 30-godišnja glumica Kirsten Dunst sve je više okupirana mišlju da možda nikada neće naći muškarca s kojim će se moći skrasiti i imati djecu

Kirsten je trenutačno u vezi sa 27-godišnjim glumcem Garrettom Hedlundom, ali njezina izjava dala je naslutiti da nije sigurna je li Garrett muškarac njezina života. Glumica smatra da većina pripadnika jačeg spola ima sindrom Petra Pana te da neće nikada biti dovoljno zreli da se skrase.

'Mislila sam da ću do tridesete godine imati više stvari posloženih u životu. Ali, ustvari, dok ne dobiješ dijete, stalno si u potrazi za partnerom. A mnogi muškarci imaju sindrom Petra Pana. Imaju 35, a ponašaju se kao da im je 25. To je ono što me najviše plaši, da neću pronaći muškarca s kojim ću moći imati djecu', rekla je Dunst za časopis Psychologies.

Što je starija, dodala je, to više voli s nekim biti prijateljica prije nego što postanu par. 'Ravnotežu u vezi teško je naći ako se temelji na kemiji. Odnos treba graditi postupno i iz prijateljstva', savjetuje glumica.

175484,169129,164044,163133
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više