Estrada U STROGOJ TAJNOSTI

Novi detalji o planu bijega Katie Holmes

  • Autor: tportal.hr
  • 11.7.2012 12:01:01
  • 11.7.2012 10:55:01

Bijeg od Toma Cruisa bio je temeljito pripremljen: Katie je angažirala čak tri odvjetnička ureda u tri države i koristila mobitele za jednokratne razgovore

Katie Holmes koristila je mobitele za jednokratnu upotrebu kako bi organizirala svoj razvod od Toma Cruisea, piše Daily Mail. Glumica, koja se nakon pet godina braka razvela od Toma Cruisea, svoje je dogovore s odvjetnicima održala tajnima tako da ih je ona kontaktirala s jednokratnih mobitela koje je onda bacala, a mobitele je nabavljala bliska prijateljica. Prema pisanju Los Angeles Timesa, Katie je sve planirala u tajnosti do 29. lipnja kad je vijest objavljena.

Izvor upoznat s razvodom rekao je kako je Katie angažirala tri odvjetnička ureda u tri različite države.

Katie je uspjela u svom primarnom cilju da dobije primarno skrbništvo na šestogodišnjom Suri koja će ostati s Katie u New Yorku, a navodno će biti u biti u pratnji dadilje i tima tjelohranitelja kad bude posjećivala svog oca. Tom će platiti i značajnu svotu svojoj uskoro trećoj bivšoj supruzi. Predbračni ugovor definira ograničeni iznos koji je on dužan platiti, ali vjeruje se da će dodati nešto na ime dobre volje koja je pomogla da dođe do brzog sporazumnog razvoda.

Navodno je Katie insistirala i na klauzuli u ugovoru koja ograničava angažman Suri u kontroverznoj Scijentološkoj crkvi. Prema uvjetima sporazuma, Suri ne smije biti izložena bilo čemu povezanim sa scijentologijom, za razliku od Tomovo drugo dvoje djece, Isabelle (19) i Connora (17) koji su već članovi crkve. Umjesto toga, Katie je Suri upisala u jednu od najboljih privatnih škola u New Yorku, nakon što je ranih godina bila školovana kod kuće. Jonathan Wolfe, odvjetnik Katie Holmes, izrazio je zahvalnost Tomu zbog profesionalnosti i truda koji je doveo do brzog sporazumnog prekida braka.

203475,203267 ,202908,202706
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više