SUPRUGA CLINTA EASTWOODA

Razmišljamo o obiteljskom odmoru u Dubrovniku

10.07.2012 u 17:57

Bionic
Reading

Dina Eastwood, supruga velikog Clinta, rekla je za Index.hr kako razmišljaju o tome da posjete Dubrovnik

'Baš smo sinoć za večerom pričali o posjetu Dubrovniku. Clint ga je posjetio 1969. godine još s Liz Tyler i Richardom Burtonom. Predivna, prekrasna zemlja i tako priuštiva. Komentirali smo kako bismo svakako tamo trebali otići na obiteljski odmor', rekla je Dina Eastwood za Index.hr

Dina, koja je u braku s legendarnim glumcem i redateljem 18 godina, snimila je reality šou 'Mrs. Eastwood & Company' koji se nedavno počeo emitirati.

'Odlučila sam se na šou da promoviram bend koji pratim tri godine. Kad smo počeli raditi pilot rekli su mi kako nema dovoljno žena u šouu pa smo uključili i cure te se sve odjednom pretvorilo u obiteljski šou, sve je izmaklo kontroli', objasnila je Dina.

Clint nije bio presretan idejom. 'Clintu je u početku bilo nelagodno, a kasnije mi je dao blagoslov. On je osam od deset tjedana snimao film dok smo mi snimali reality, nije htio biti u tome i ja to potpuno poštujem. On želi biti tradicionalni glumac. Ovaj reality nema veze s onim što Clint radi. Ovdje je poanta da sve bude što brže, a kod snimanja filma da bude polako.'

Dina je komentirala i usporedbe Eastwooda s Kardashianima: 'U početku sam mislila da smo potpuno različiti, a onda sam vidjela i sličnosti. Mi smo isto jedna velika miješana i šašava obitelj, a imamo i šašavu pomoćnicu. Ipak, Kardashiani žive onako kako svi misle da se živi u Hollywoodu, sa skupim autima i vozačima, dok Eastwoodi žive kao tipična američka malo imućnija obitelj. Pa mi nemamo ni nekog da skuplja ptičju kakicu, a kamoli vozače auta!', objasnila je Clintova supruga.